Výtěžek ze sbírkových pokladniček nás mile překvapil

15.7.2021 jsme rozpečetili pokladničky veřejné sbírky, kterou pořádáme již od roku 2008. Účelem sbírky je podpora rodin s dětmi v NRP. Rozpečeťování a sčítání proběhlo v Poradně pro NRP v Litoměřicích pod pečlivým dohledem a s asistencí paní Hany Chrudimské z Městského úřadu Litoměřice. Výtěžek sbírky nás mile překvapil a potěšil. Dárci v průběhu tohoto období přispěli částkou ve výši 71 632 korun.

Darované prostředky použijeme v souladu s povoleným účelem sbírky, konkrétně na doučování dětí, sportovní a tvořivé vybavení pro děti, volnočasové aktivity a výlety v rámci Dětských klubů, psychoterapii a odbornou pomoc pro rodiny.

Moc děkujeme všem, kteří přispěli. Také děkujeme za umístění pokladniček provozovnám: Globus Ústí nad Labem, Železářství u Rotta Praha, Domácí lékárna Krupka a Osek, Karmelitánské knihkupectví Jonáš Litoměřice, Pekařství – cukrářství Litoměřice, Lékárna Na Prokopce Děčín, Lékárna  U Bílého jednorožce Libochovice, Lékárna Na Náměstí Česká Lípa, Lékárna Lobeček Kralupy nad Vltavou, Divadlo K.H.Máchy Litoměřice.

Veřejná sbírka tímto nekončí, pokladničky jsme zapečetili a opět putují do terénu. Děkujeme za podporu i nadále.

pokladničky 2 pokladničky rozpečetění 2021 pokladničky rozpečetění pokladniček